جمهوری ترکیه سازمان توسعه آناتولی شرقی
-: (GMT + 3)
Select Language

مجوز اقامت

اتباع خارجی که قصد دارند بیش از «مدت زمان تعیین‌شده در ویزا/معافیت ویزا/نود روز» در ترکیه اقامت داشته باشند، می‌بایست مجوز اقامت بگیرند.

 

مجوز اقامت کوتاه مدت برای اتباع خارجی

برای گرفتن مجوز اقامت کوتاه مدت، اتباع خارجی که در ترکیه اموال غیر منقول دارند و اتباع خارجی که می‌خواهند در ترکیه ارتباط تجاری برقرار کرده و کسب‌وکار راه اندازی کنند، می‌بایست بعد از ثبت‌نام از طریق سیستم اقامت الکترونیکی، مدارک زیر را به اداره مهاجرت استان مربوطه تحویل دهند.

مجوز اقامت‌های کوتاه مدت طبق قانون حداکثر به مدت دو ساله داده می‌شود.

مجوز اقامت، در صورتی که ظرف شش ماه استفاده نشود اعتبار خود را از دست می‌دهد.

 

۱- مدارک لازم برای ثبت‌نام اولیه

فرم ثبت‌نام مجوز اقامت

فتوکپی و اصل پاسپورت و یا مدرک معادل آن

چهار قطعه عکس بیومتریک

اظهارنامه‌‌ای مبنی بر اینکه از امکانات مادی کافی و لازم برای اقامت در مدت تعیین‌شده برخوردار هستید

سند رسمی‌که نشان‌ دهد ملک متعلق به مراجعه‌کننده است*

دعوت‌نامه و یا مدارک مشابه از اشخاص و شرکت‌های در ارتباط**

بیمه سلامت معتبر(یکی از موارد زیر کافی است): 

گواهی مبنی بر بهر‌مندی از خدمات بهداشتی در ترکیه در چارچوب قراردادهای تامین اجتماعی دوگانه

گواهی مجوز اخذشده از سازمان تامین اجتماعی

گواهی مبنی بر مراجعه ‌به سازمان تامین اجتماعی جهت دریافت بیمه بهداشت عمومی

بیمه سلامت ویژه

 

۲- ثبت‌نام برای تمدید اقامت

جهت تمدید مجوز اقامت، از شصت روز مانده به زمان اتمام اقامت کنونی (و حتماً  قبل از اتمام زمان مجوز اقامت) باید به استانداری‌ها مراجعه کنید.

جهت ثبت درخواست تمدید، اتباع خارجی می‌بایست از طریق سیستم اقامت الکترونیکی درخواست خود را ثبت کنند.

مدارک تکمیل شده‌ی ثبت‌نام و مدارک لازم می‌بایست ظرف مدت پنج روز کاری به اداره مهاجرت استان مربوطه در آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، گازی آنتپ، استانبول، ازمیر، کایسری، کوجاایلی، مرسین، موعلا، سامسون، شانلی اورفا و تکیرداغ به وسیله پست ارسال شوند.

فرم ثبت‌‌نام مجوز اقامت

فتوکپی پاسپورت و یا مدرک معادل  تایید شده توسط دفتراسناد رسمی‌

چهار قطعه عکس بیومتریک

ارائه مدرک مجوز اقامت قبلی

اظهارنامه‌‌ای مبنی بر اینکه از امکانات مادی کافی و لازم برای اقامت در مدت تعیین‌شده برخوردار هستید

سند رسمی‌که نشان‌ دهد ملک متعلق به مراجعه‌کننده است*

دعوت‌نامه و یا مدارک مشابه از اشخاص و شرکت‌های در ارتباط **

بیمه سلامتی معتبر(یکی از موارد ذیل کافی است):

گواهی مبنی بر بهره‌مندی از خدمات بهداشتی در ترکیه در چارچوب قراردادهای تامین اجتماعی دوگانه

مدرک مجوز اخذشده از موسسه تامین اجتماعی

بیمه سلامتی ویژه که شامل مدت زمان تمدید نیز می‌شود

*برای اتباع خارجی که در ترکیه کالای غیر منقول دارند الزامی است.

** برای اتباع خارجی که در ترکیه رابط تجاری دارند و یا قصد راه اندازی کسب‌و‌کار دارند، الزامی است.

آدرس اینترنتی جهت ثبت‌نام الکترونیکی برای مجوز اقامت

  • تماس با سازمان توسعه آناتولی شرقی
  • ۰ ۴۳۲ ۴۸۵ ۱۰ ۱۵
  • تماس با میز ایران
  • ۰ ۴۳۲ ۴۸۵ ۱۰ ۲۴
رسانه‌های اجتماعی
تمامی حقوق برای سازمان توسعه آناتولی شرقی محفوظ است سال نشر طراحی وب